Tuotteet

Seuratekstiilit ja seuratuotteet

Tapanilan Erä Karate ry:llä on myynnissä seuratuotteita, esimerkiksi tuulipuku, pipo ja t-paita. Yhteistyökumppanimme seuratekstiileissä on Stadium Teamsales. Erän Karaten tuotteita voi ostaa Tammiston Teamsalesista yksittäin verkkokaupan kautta. Ohessa on esitteemme ja sen mukaisia tuotteita on tarjolla Erän Karaten logolla. Huomioithan, että hintaan lisätään painatus ja toimituskulut.

Stadium mallisto

Teemme vuosittain myös yhteistilauksia mm. verkkareihin ja t-paitoihin. Yhteistilauksista tiedotetaan kuukausikirjeessä. Seuraava yhteistilaus tullaan toteuttamaan syksyllä 2020.

Ostamalla seuratuotteita tuet seuran toimintaa.

Varastossamme on tällä hetkellä seuraavia tuotteita tarjolla

Puma-tuulipuku (musta-sininen)

Lasten koot:

2kpl 152cm

Tuulipuvun hinta on 80 eur. Sen voi tilata sähköpostitse: erankarate@gmail.com

Karateheijastin

Tapanilan Erän Karatejaoksella on myynnissä karateaiheinen heijastin hintaan 4 euroa. Heijastimen voi tilata sähköpostitse: erankarate@gmail.com.

Karatepassi - harjoitustiedot talteen

Karatepassin tarvitset, kun olet suorittanut aikuisten alkeiskurssin tai siirryt junioreista aikuisten harjoitusryhmään. Juniorin, joka kilpailee paljon, kannattaa hankkia Karateliiton karatepassi jo juniori-iässä. Muutoin jaos jakaa kidseille ja junioreille junioreiden harjoituskirjan, jota käytetään kids- ja juniori-iän ajan. Kidseille lisäksi jaetaan Panda-passi ensimmäisen harjoitusvuoden aikana.

Vakuutus - varmistathan oman harjoittelun

Karateliiton vakuutus kannattaa ottaa turvaamaan harjoittelua. Karatejaos ei vakuuta harrastajia harjoitusten tai kilpailujen aikana, vaan harrastajan tulee varmistaa oma vakuutusturva. Lisätietoja Karateliiton vakuutuksesta saat: www.karateliitto.fi